Bibliòfils

De tornar a la rutina

Follow my blog with Bloglovin

Hola de nou! No us podeu imaginar com he enyorat estar a l’altra banda de la pantalla per parlar del que més ens agrada. Avui és dimecres, i no puc evitar pensar que d’alguna manera has cercat el moment per llegir aquesta entrada.

Que estàs ben assegut i que em proposo fer-te oblidar la fredor de la pantalla. Perquè fredor al món, ja n’hi ha molta i recentment se’ns ha demostrat. Però nosaltres, lletraferits, que davant l’odi sempre hi posem amor, que davant la ignorància hi fotem un llibre, sabem que fins i tot d’una pantalla és pot arribar a sentir el calor.

Aquest estiu ha estat aquell temps que el blog i jo necessitàvem per posar-nos d’acord. Primer de tot agrair a les persones més properes a mi que durant tots aquests mesos han aguantat els meus titubeigs i les anades i vingudes (que trobar una veu no és tan fàcil). Però aquest estiu ha estat decisiu perquè m’he tret les etiquetes. Perquè ja no sóc la alumna d’estudis literaris que sovint li fa vergonya parlar a classe i que temia que pensessin els seus companys.

Sóc graduada en estudis literaris i em permeto ser qui sóc. Jo, desordenada i sovint poc acadèmica però apassionada i amb mil ganes de contagiar-vos aquesta malaltia que diuen “lectura”. I d’aquest polir-se un mateix ha sorgit aquesta nova temporada, amb mil idees que em ronden pel cap, amb naturalitat i amb la il·lusió de sempre.

En la primera entrada que vaig publicar al blog us explicava com estaria distribuït i què hi podríeu trobar. Hi hauran petits canvis que quedaran explicats a l’apartat sobre mi, per no saturar aquesta entrada pels que ja esteu familiaritzats i per donar informació als nouvinguts.

 

Només espero seguir “veient-vos” per aquí, perquè llegir està bé, però poder-ho compartir està molt millor.


CASTELLANO

DE LA VUELTA A LA RUTINA


¡Hola otra vez! No os podéis imaginar cómo he echado de menos estar al otro lado de la pantalla para hablar de lo que más nos gusta. Hoy es miércoles, y no puedo evitar pensar que de alguna manera has buscado el momento de leer esta entrada. Que estás bien sentado y que me propongo hacerte olvidar la frialdad de la pantalla. Porque de frialdad en el mundo, ya hay mucha y recientemente se nos ha vuelto a demostrar. Pero nosotros, Lletraferits (dejadme que mantenga la palabra), que ante el odio siempre le ponemos amor, que delante de la ignorancia plantamos un libro, sabemos que incluso a través de una pantalla se puede llegar a sentir el calor.

Este verano ha sido el tiempo que el blog y yo necesitábamos para ponernos de acuerdo. Antes de nada, me gustaría agradecer a todas las personas más cercanas a mí que durante todos estos meses han aguantado mis titubeos y mis idas y venidas (que encontrar una voz no es fácil). Pero este verano ha sido decisivo porque me he sacado las etiquetas. Porque ya no soy la alumna de estudios literarios que casi nunca se atrevía a hablar en clase y que temía que pudieran pensar sus compañeros.

Soy graduada en Estudios Literarios y me permito ser quien soy. Yo, desordenada y a menudo poco académica pero apasionada y con mil ganas de contagiaros esta enfermedad que llaman “lectura”. Y de este pulirse a un mismo ha surgido esta nueva temporada, con mil idees que me rondan por la cabeza, con naturalidad i con la ilusión de siempre.

En la primera entrada que publiqué en el blog os explicaba cómo estaría distribuido y que podíais encontrar. Habrá pequeños cambios que quedarán explicados en el apartado Sobre mí, para no saturar esta entrada a los familiarizados y para dar información a las nuevas incorporaciones.

Solo espero seguir viéndoos por aquí, porque leer está bien, pero poderlo compartir es mucho mejor.

3 pensaments sobre “De tornar a la rutina”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s